Γνώρισε με

Γεια σου, είμαι η Κατερίνα! Είμαι διαιτολόγος – διατροφολόγος και σε καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μου!

Λίγα λόγια για εμένα..

3

Σπουδές

Το ταξίδι μου στον κόσμο της διατροφής ξεκίνησε το 2015 με την εισαγωγή μου στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολόγιας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος στην όμορφη Θεσσαλονίκη.

Έπειτα συνέχισα τις σπουδές μου για έναν επιπλέον χρόνο, όπου και ολοκλήρωσα το 2020 κατέχοντας πια πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος.

Κατάρτιση

Στη συνέχεια με στόχο να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου και να βοηθήσω περισσότερα άτομα στον τομέα της διατροφής ολοκλήρωσα τον κύκλο εκπαιδεύσεων από το Κέντρο Εκπαίδευσης και αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών – ΚΕΑΔΔ υπό την πλήρη εποπτεία και συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας NCFED.

Είμαι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος αλλά και μέλος της Ένωση Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδας.

Καθώς η διατροφή πρόκειται για μια επιστήμη που συνεχώς εξελίσσεται φροντίζω να παρακολουθώ συνεχώς σχετικά επιμορφωτικά σεμινάρια, ημερίδες και συνέδρια.

Αποσχόληση

Απο το 2020 εως και σήμερα διατηρώ το δικό μου διαιτολογικο γραφείο στην Εύβοια, στην όμορφη Κύμη, ενώ συγχρόνως πραγματοποιώ και εξ αποστάσεως συνεδρίες σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό!

Από το 2019 αποτελώ επιστημονικό συνεργάτη και αρθρογράφο στο μεγαλύτερο portal διατροφής medNutrition.gr και ταυτόχρονα απο το 2021 αρθρογραφώ για την μεγαλύτερη ιστοσελίδα στην Ελλάδα για στο WELLNESS την Fitness Motivation Hellas.

Ταυτόχρονα διατηρώ σελίδα σε Instagram και Facebook όπου δημιουργώ καθημερινά ενημερωτικά posts και εύκολες υγιεινές συνταγές με στόχο να γνωρίσουν το κόσμο της διατροφής περισσότερα άτομα αλλά και να τα παρακινήσω στο να υιοθετήσουν ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Τέλος η επιθυμία μου να μοιράζομαι τις γνώσεις μου και η αγάπη μου για τα παιδιά δεν θα μπορούσαν να μην με οδηγήσουν σε ομιλίες και εκδηλώσεις σχετικά με την εκπαίδευση και ενημέρωση των παιδιών σε δημοτικά σχολεία της Εύβοιας.

Ενδιαφέροντα

Λατρεύω τα ταξίδια και το φαγητό, γι’ αυτό φροντίζω σε κάθε νέο προορισμό μου να δοκιμάζω νέες γεύσεις. Ενώ αγαπώ να βρίσκω νέες υγιεινές συνταγές τροποποιώντας ήδη αγαπημένες γνωστές συνταγές, πολλές απο τις οποίες μοιράζομαι και με τους ακόλουθους μου στα social media. Τέλος στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με το γυμναστήριο ενώ πάντα φροντίζω να βρίσκω χρόνο να περνάω με την οικογένεια και τους φίλους μου.

Pin It on Pinterest