Υπηρεσίες

Διατροφή για Αθλητές ή Αθλούμενους

Αρχική 9 Υπηρεσίες 9 Διατροφή για Αθλητές ή Αθλούμενους

Ο ρόλος της διατροφής είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την απόδοση και την επίδοση σου είτε είσαι αθλητής είτε αθλούμενος.

Είναι σημαντικό η διατροφή σου να παρέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά (πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, λίπη κλπ) που χρειάζεται ο οργανισμός σου. Ενώ πρέπει να δίνεται η κατάλληλη προσοχή στην ενυδάτωση, στην διατροφή πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την άσκηση, στην επάρκεια βιταμινών και αντιοξειδωτικών και στην σωστή χρήση συμπληρωμάτων αθλητική διατροφής, όλα αυτά μπορούν να σε φέρουν πιο κοντά στον στόχο σου, να οδηγήσουν σε μέγιστες επιδόσεις, στην πρόληψη τραυματισμών, μέγιστη αποκατάσταση αλλά και σε μια πετυχημένη προπόνηση.

 Αν λοιπόν στόχο σου είναι..

  • Να μειώσεις το λίπος σου
  • Να αυξήσεις την μυική σου μάζα
  • Να εκπαιδευτείς στον σχεδιασμό των γευμάτων πριν και μετά την προπόνηση σου
  • Να μάθεις την σωστή χρήση των συμπληρωμάτων διατροφής
  • Να βελτιώσεις την ενέργεια και την αθλητική σου απόδοση

Αν αναγνωρίζεις και εσύ κάποιο από αυτά τότε μην διστάζεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για την δημιουργία ενός εξειδικευμένου διατροφικού πλάνου για την αντιμετώπιση του!

Online Διατροφή για αθλητές ή αθλούμενους

Ξεκίνησες γυμναστήριο, κάνεις κάποιο άθλημα ή ασχολείσαι με κάποιο είδος άσκησης, θέλεις να συνεργαστούμε αλλά δεν μπορείς να έρθεις να στο γραφείο; Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, η υπηρεσία αυτή είναι για εσένα! Μπορούμε λοιπόν να σχεδιάσουμε την κατάλληλη διατροφή με την βοήθεια του διαδικτύου και την χρήση μιας κάμερας, ακόμα και του κινητού σου τηλεφώνου!

Αυτό που δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε στις online συνεδρίες είναι η λιπομέτρηση, ωστόσο δεν αποτελεί κανένα πρόβλημα καθώς μπορούμε να παρακολουθούμε την πρόοδο σου με την οικιακή σου ζυγαριά και με μια μεζούρα, που θα τοποθετείς με την δική μου καθοδήγηση σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος σου. Εξοικονόμησε λοιπόν χρόνο από την απαιτητική σου καθημερινότητα και κλείσε την δική σου συνεδρία γρήγορα και εύκολα όπως θα έκανες και με την επίσκεψη σου στο γραφείο.

Περισσότερες Υπηρεσίες

Κλινική Διατροφή

Διατροφικές Διαταραχές

Διαχείριση Βάρους

Διατροφή για Παιδιά & Εφήβους

Διατροφή για Εγκυμοσύνη & Θηλασμό

Διατροφή για Εμμηνόπαυση

Διατροφή για Αθλητές ή Αθλούμενους

Ανάλυση Σύστασης Σώματος

ΚΛΕΙΣΕ ΤΩΡΑ ΜΙΑ

Συνεδρία

Θα χαρώ πολύ να σε βοηθήσω!
Δήλωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσω μαζί σου!

Pin It on Pinterest