Υπηρεσίες

Διατροφή για Εμμηνόπαυση

Αρχική 9 Υπηρεσίες 9 Διατροφή για Εμμηνόπαυση

Η εμμηνόπαυση πρόκειται για το σημείο της ζωής της γυναίκας που υπάρχει φυσική διακοπή της εμμήνου ρύσεως (περιόδου) για 12 συνεχόμενους μήνες χωρίς άλλη παθολογική εξήγηση. Ο χρόνος εμφάνισης ποικίλει στα 45-55 έτη.

 Κάποια από τα συμπτώματα που μπορεί να εμφανιστούν είναι εξάψεις- εφίδρωση, οστική απώλεια με πιθανή εμφάνισης οστεοπόρωσης, προβλήματα στην ούρηση, δυσκολία στον ύπνο, διαταραχές διάθεσης, κούραση αλλά και πονοκεφάλοι. Ενώ επίσης μπορεί να επηρεαστεί και το λιπιδαιμικό προφίλ σου, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να παρατηρήσεις αύξηση της ολικής και της LDL (κακής) χοληστερόλης και ταυτόχρονη μείωση της HDL (καλής) χοληστερόλης στο αίμα αλλά και να παρατηρήσεις αύξηση του σωματικού σου βάρους.

Με την κατάλληλη διατροφή λοιπόν μπορείς να ελέγξεις το βάρος σου, την υγεία αλλά και την ψυχολογία σου. Αν βρίσκεσαι και εσύ σε αυτήν την περίοδο της ζωής σου τότε μην ταλαιπωρήσε άλλο, η υπηρεσία αυτή είναι για εσένα, επικοινώνησε τώρα μαζί μου!

Online Διατρο΄φη για Εμμηνόπαυση

Η διατροφή στην περίοδο της Εμμηνόπαυσης μπορεί να πραγματοποιηθεί και με την βοήθεια της διατροφής από απόστασης. Σε όποιο μέρος και αν βρίσκεσαι επικοινώνησε μαζί μου και κλείσε την επόμενη σου συνεδρία από την άνεση του σπιτιού σου, με τα ίδια αποτελέσματα που θα είχες με την συνεδρία στο γραφείο.

Περισσότερες Υπηρεσίες

Κλινική Διατροφή

Διατροφικές Διαταραχές

Διαχείριση Βάρους

Διατροφή για Παιδιά & Εφήβους

Διατροφή για Εγκυμοσύνη & Θηλασμό

Διατροφή για Εμμηνόπαυση

Διατροφή για Αθλητές ή Αθλούμενους

Ανάλυση Σύστασης Σώματος

ΚΛΕΙΣΕ ΤΩΡΑ ΜΙΑ

Συνεδρία

Θα χαρώ πολύ να σε βοηθήσω!
Δήλωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσω μαζί σου!

Pin It on Pinterest