Υπηρεσίες

Διατροφή για  Παιδιά – Εφήβους

Αρχική 9 Υπηρεσίες 9 Διατροφή για Παιδιά & Εφήβους

Η καλύτερη περίοδος για την διαμόρφωση ισορροπημένων διατροφικών συνηθειών είναι η παιδική και η εφηβική ηλικία. Η διατροφή στην παιδική ηλικία αποδεδειγμένα καθορίζει την υγιή ανάπτυξη και επηρεάζει στην συνέχεια την ενήλικη ζωή.

Γνωρίζω καλά πως τα παιδιά δυσκολεύονται στην κατανάλωση πολλών τροφίμων και αποκλείουν σημαντικές ομάδες τροφίμων από την διατροφή τους όπως για παράδειγμα φρούτα, λαχανικά, όσπρια κ.α.. Ομάδες τροφίμων πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά απαραίτητα για την υγεία τους. Αυτό που αγαπώ όμως στα παιδιά είναι το πόσο εύκολα ενθουσιάζονται και διψούν να μάθουν νέα πράγματα! Μαζί λοιπόν μπορούμε να τους προσφέρουμε αυτές τις γνώσεις και να βάλουμε τις βάσεις για νέες συνήθειες που θα τα ωφελήσουν σε όλη τους την ζωή.

 

Έτσι λοιπόν μαζί μπορούμε να στοχεύσουμε

  • Στην υιοθέτηση συνηθειών όπως η κατανάλωση πρωινού, των φρούτων και λαχανικών κ.α.
  • Στην διατροφική εκπαίδευση του παιδιού- εφήβου για την σημασία και των σχεδιασμό των σωστών γευμάτων
  • Στην δημιουργία γευμάτων πλούσια σε θρεπτικά συστατικά προσιτά για παιδιά
  • Στην βοήθεια του εφήβου να αγαπήσει και να αποδεχτεί το σώμα του
  • Στην αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας

Βοήθησε και εσύ το παιδί σου να βάλει τα θεμέλια για μια σωστή ανάπτυξη και μια καλή υγεία! Επικοινώνησε μαζί μου και έλα να γνωριστούμε!

Online Διατροφή για Παιδιά – Εφήβους

Καμία απόσταση δεν μπορεί να σε εμποδίσει να βοηθήσεις το παιδί σου, η υπηρεσία αυτή είναι αυτό που χρειάζεσαι όταν δεν μπορείς να επισκεφτείς το γραφείο από κοντά. Κλείσε την συνεδρία σου λοιπόν διαδικτυακά. Με την βοήθεια μιας βιντεοκλήσης μπορούμε να πραγματοποιήσουμε το ραντεβού μας χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθείτε από το σπίτι σας καθώς έρχεται ο online διαιτολόγος σας σε εσάς. Οι μετρήσεις μας μπορούν να πραγματοποιηθούν με την βοήθεια της οικιακής ζυγαριάς και μιας μεζούρας, σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος του παιδιού έπειτα από δική μου καθοδήγηση.

Περισσότερες Υπηρεσίες

Κλινική Διατροφή

Διατροφικές Διαταραχές

Διαχείριση Βάρους

Διατροφή για Παιδιά & Εφήβους

Διατροφή για Εγκυμοσύνη & Θηλασμό

Διατροφή για Εμμηνόπαυση

Διατροφή για Αθλητές ή Αθλούμενους

Ανάλυση Σύστασης Σώματος

ΚΛΕΙΣΕ ΤΩΡΑ ΜΙΑ

Συνεδρία

Θα χαρώ πολύ να σε βοηθήσω!
Δήλωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσω μαζί σου!

Pin It on Pinterest