Υπηρεσίες

Διατροφικές Διαταραχές

Αρχική 9 Υπηρεσίες 9 Διατροφικές Διαταραχές

Στις Διατροφικές Διαταραχές το άτομο εμφανίζει έντονη ενασχόληση με το βάρος του και την εξωτερική του εμφάνιση, οδηγώντας σε επικίνδυνες και μη λειτουργικές συμπεριφορές, όπως αυστηρές δίαιτες, υπεργυμναστική, εκκαθαριστικές μεθόδους ή υπερκατανάλωση τροφής.

Ποιες είναι οι διατροφικές διαταραχές;

Σύμφωνα με την Αμερικάνικη Ψυχιατρική Ομοσπονδία κατατάσσονται ως εξής

  • Νευρική ανορεξία
  • Νευρική Βουλιμία
  • Μη αλλιώς προσδιοριζόμενες Διατροφικές Διαταραχές (όπως το σύνδρομο νυχτερινής υπερφαγίας, την αδηφαγική διαταραχή, την νευρική ορθορεξία)

Η αντιμετώπιση τους στηρίζεται στην ψυχολογική και διατροφική υποστήριξη του ασθενούς και δεν στοχεύει απλά σε ένα επιθυμητό βάρος. Η θεραπευτική προσέγγιση είναι εξατομικευμένη και στηρίζεται ιδανικά και στην συνεργασία και άλλων επιστημόνων υγείας όπως ψυχολόγος/ψυχίατρος και δάσκαλο φυσικής αγωγής.

Είμαι ειδικευμένη στις διατροφικές διαταραχές και στην παχυσαρκία από το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών – ΚΕΑΔΔ υπό την πλήρη εποπτεία και συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας NCFED.

Και είμαι εδώ για να σε βοηθήσω να αντιμετωπίσεις το δύσκολο αυτό κομμάτι της διατροφής σου.

Online Διατροφικές Διαταραχές

Η υπηρεσία αυτή είναι για εσένα που βρίσκεσαι μακριά ή δεν μπορείς να επισκεφτείς το γραφείο. Με την βοήθεια της τεχνολογίας, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε με μια βιντεοκλήση την συνεδρία μας και να έχεις τον online διαιτολόγο δίπλα σου όπου και αν βρίσκεσαι, χωρίς καμία διαφορά από τις συναντήσεις του γραφείου!

Περισσότερες Υπηρεσίες

Κλινική Διατροφή

Διατροφικές Διαταραχές

Διαχείριση Βάρους

Διατροφή για Παιδιά & Εφήβους

Διατροφή για Εγκυμοσύνη & Θηλασμό

Διατροφή για Εμμηνόπαυση

Διατροφή για Αθλητές ή Αθλούμενους

Ανάλυση Σύστασης Σώματος

ΚΛΕΙΣΕ ΤΩΡΑ ΜΙΑ

Συνεδρία

Θα χαρώ πολύ να σε βοηθήσω!
Δήλωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσω μαζί σου!

Pin It on Pinterest